Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Η ιστορία μας

Είμαστε φτιαγμένοι από αυτά που αισθανόμαστε.
Handibrand - You are what you feel!

Είμαι η Κατερίνα

Μετά από πολλά βήματα marketing, διοίκηση επιχειρήσεων, σε γραφεία μεγάλων εταιρειών, το ψυχικό άδειασμα δεν άργησε να έρθει. Και έτσι, γλυκά, χωρίς να το καταλάβω, το τζάμι στο παράθυρο της ζωής, καθάρισε. Βρέθηκα μ ένα βελονάκι, υλικά, νήματα, υφάσματα να δημιουργώ και να ψάχνω τα κατάλληλα για την χειροποίητη τσάντα. Πολύ έρευνα, πολύ πλέξιμο, ταξίδια, συναντήσεις , εκθέσεις για τον σκοπό μας. Πάντα, ήθελα να μοιράζομαι ότι έχω ανακαλύψει, και έτσι γίναμε μία μεγάλη παρέα!!

Ηandibrand - παιχνίδι λέξεων - "επώνυμο από χέρι"

Το handibrand είναι ένας χώρος που μπορείς να βρεις τα πάντα για να φτιάξεις μία χειροποίητη τσάντα. Το μότο μας..να έχουμε μόνο υλικά, που τα έχουμε ψάξει πολύ και τα έχουμε πλέξει ,πριν τα μοιραστούμε μαζί σας. Προσπαθούμε να έχουμε, ολοκληρωμένες τεχνικές και λύσεις. 

Παραγωγη

Πολλά από τα προιόντα μας, δερμάτινα, νήματα, κορδόνια για τσάντες και άλλα, σχεδιάζονται προσωπικά, με πολύ λεπτομέρεια και τρέλα για δημιουργία. Ετσι, κάθε σαιζόν να υπάρχει μία προσωπική συλλογή να μοιραστούμε μαζί σας. Μαθήματα... Στο φυσικό κατάστημα θα βρείτε πολλά Σεμινάρια Χειροποίητης Τσάντας, να παρακολουθήστε, αλλά και για τους φίλους που είναι μακριά ,υπάρχουν αρκετα tutorial, και οδηγίες για να ολοκληρώσουν την τσάντα τους. Καλή δημιουργία σε όλους! 

Handibrand