Προσοχή! Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τη λειτουργικότητα και τη συνολική εμπειρία σας στον ιστοχώρο μας. Μπορείτε να διαβάσετε τη Πολιτική Απορρήτου εδώ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
ΝΑΙ, ΣΥΜΦΩΝΩ

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή Ελλάδα
Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με την ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ, ACS ή Μεταφορικές εταιρείες ανά την Ελλάδα (κατόπιν συννενόησης)

Αποστολή Κύπρο & Εξωτερικό.
Οι αποστολές γίνονται με courier ACS, DHL ή το ταχυδρομείο και κατόπιν συννενόησης. Οι επιστροφές και αλλαγές γίνονται με χρέωση του πελάτη, εκτός από την περίπτωση αντικατάστασης/επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος, οπότε και αναλαμβάνουμε τα έξοδα επιστροφής/αποστολής.

Χρόνοι Παράδοσης
Οι περισσότερες παραγγελίες αποστέλλονται την ίδια μέρα ή την επόμενη μέρα (εάν γίνουν μέχρι τις 2 το απόγευμα) και παραδίδονται σε 24-48 ώρες το αργότερο (την επόμενη ή μεθεπόμενη εργάσιμη μέρα), με εξαίρεση τις δυσπρόσιτες περιοχές όπου ενδέχεται η παράδοση να καθυστερήσει 2-3 ημέρες. Για Κύπρο παραδίδονται σε 5-7 εργάσιμες μέρες. Για το υπόλοιπο Εξωτερικό σε 3-5 εργάσιμες μέρες. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να ενημερώνεστε ανά πάσα στιγμή για την πορεία της παραγγελίας σας μέσα από το site μας.