Προσοχή! Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τη λειτουργικότητα και τη συνολική εμπειρία σας στον ιστοχώρο μας. Μπορείτε να διαβάσετε τη Πολιτική Απορρήτου εδώ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
ΝΑΙ, ΣΥΜΦΩΝΩ

Τρόποι Πληρωμής και Χρέωση

Οι τρόποι πληρωμής για τις παραγγελίες σας είναι οι εξής:

Αντικαταβολή
Πληρώνετε με μετρητά τον μεταφορέα που θα σας παραδώσει το δέμα σας και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο τη στιγμή της παραλαβής με χρέωση 4.5 ευρώ (Η χρέωση τον 4.5 ευρώ έχει υπολογιστεί ήδη στην παραγγελία σας την ώρα που την κάνατε και δεν χρειάζετε να πληρώσετε έξτρα στον courier)

Πιστωτική κάρτα
Ασφαλής & εύκολη πληρωμή με όλες τις χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες σε ειδική σελίδα της PIRAEUS BANK. Οι χρεώσεις αποστολής είναι 2.5 ευρώ

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Κατάθεση σε κατάστημα τράπεζας ή με ηλεκτρονικό έμβασμα σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς: Πειραιώς :ΙΒΑΝ GR 8101715750006575108064816 ΑΡ.ΛΟΓ. 6575-108064-816 

. Εθνική Τράπεζα IBAN GR 1101101370000013700529731, ΑΡ.ΛΟΓ. 137/005297-31

Σημειώσεις για πληρωμή σε τράπεζα:
Σαν αιτιολογία θα πρέπει να δηλώσετε είτε το ονοματεπώνυμό σας είτε τον κωδικό της παραγγελίας σας. Σε όλους μας τους λογαριασμούς ως όνομα δικαιούχου εμφανίζεται "Λιβανού Αικατερίνη" Μόλις ολοκληρώσετε την κατάθεση θα πρέπει να μας ενημερώσετε μέσω e-mail στο info@handibrand.gr ή τηλεφωνικά στο 2121050952 ώστε να προχωρήσουμε σε επιβεβαίωση της πληρωμής και αποστολή της παραγγελίας σας. Παρακαλούμε να συμπεριλάβετε στο email το όνομά σας και το όνομα της τράπεζας που έγινε η κατάθεση. Σας επισημαίνουμε ότι σε περίπτωση μη πληρωμής της παραγγελίας σας εντός 5 εργάσιμων ημερών η παραγγελία θα ακυρώνεται.

Οι χρεώσεις αποστολής είναι 2.5 ευρώ

Πληρωμή της παραγγελίας σας στην έδρα μας
Εφόσον το επιλέξετε, μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που αγοράσατε από την έδρα της επιχείρησής μας Φιλαρέτου 70, Καλλιθέα

Αποστολές εξωτερικό και Κύπρο
Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται και με το ταχύδρομείο αλλα και με courier ανάλογα με το ποσό της παραγγελίας και κατόπιν συνεννόησης . Οι παραγγελίες στο εξωτερικό παραδίδονται με το ταχυδρομείο αφού πρώτα έχει γίνει κατάθεση στην τράπεζα ή έχει πληρωθεί με χρήση πιστωτικής κάρτας. Στις χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης αφαιρείται ο Φ.Π.Α όταν ο πελάτης χρειάζεται τιμολόγιο . Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας επιστρέφεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει αναλυτικά στοιχεία της παραγγελίας. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. 

Έξοδα αποστολής
Τα έξοδα αποστολής που υπολογίζονται στο καλάθι αγορών στο τελικό ποσό πληρωμής κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικής παραγγελίας είναι για δέματα μέχρι 3 κιλά βάρους πραγματικού ή ογκομετρικού σύμφωνα με τις μετρήσεις της εταιρείας ταχυμεταφορών (courier), που συνεργάζεται η επιχείρηση μας. Σε περίπτωση που το δέμα της παραγγελίας του πελάτη ξεπερνά τα 3 κιλά βάρους (ογκομετρικού ή πραγματικού) θα ενημερώνετε τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά για την επιπλέον χρέωση, πριν γίνει η αποστολή της ή προβεί ο πελάτης σε τραπεζική κατάθεση για την πληρωμή της ή πληρωμή μέσω κάρτας. Μόνο μετά από τηλεφωνική ή ηλεκτρονική μέσω email συγκατάθεση του πελάτη για το τελικό ποσό πληρωμής προς την επιχείρηση θα λαμβάνεται η παραγγελία ως έγκυρη και θα προβαίνει η επιχείρηση στην αποστολή της.