Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Τα Workshop του handibrand

 
 
 
Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να μοιράζεσαι γνώσεις και απόψεις , από το να δημιουργείς παρέα με άλλα άτομα με την ίδια ενέργεια με εσένα!!
 
Κανόνες Μαθημάτων

Σεμινάρια Χειροποίητης Τσάντας. Μαθήματα handibrand, για εξειδικευμένες Τεχνικές και Λεπτομέρειες μίας σωστής και στο ύψος της Τσάντα!! Για αρχάριες και μη...
• Τα Σεμινάρια είναι Δωρεάν, πληρώνουμε το κόστος των υλικών.Γίνονται στο κατάστημα μας Αθήνας, Φιλαρέτου 70, Καλλιθέα, Τηλ. 2121050952.
• Δηλώνουμε Σίγουρη Συμμετοχή με όνομα και τηλέφωνο, σε μνμ ή στο τηλ μας. Crafting κανόνες...Θέλουμε το καλύτερο για εσάς, θα μας βοηθήσετε?
 
1. Αν εχετε βελονακια, ας τα εχετε μαζί σας..έχουμε πολλα για χρήση, αλλα πάντα χρειαζονται . αλλιώς αγοράζουμε από το καταστημα μας.
2. Σαν καλές Crafters, έχετε ένα σημειωματαριο και στυλό, θα σας βοηθήσει, πέρα από τις οδηγίες που σας δίνουμε.
3. Στα μαθήματα Φόδρας, ραψίματος κλπ, αν εχετε ειδη παρει από εμάς τα απαραίτητα υλικά, μην τα ξεχνάτε...που πάμε χωρίς τα όπλα μας??
4. Αποθηκευστε το πρόγραμμα στο κινητο σας ή εκτυπώστε το ναι
5. Οι Δασκάλες θα είμαστε 4 φέτος για ένα ακόμα πιο επαγγελματικό και εξιδεικευμένο μάθημα...θα είναι 1 εώς 2 σε κάθε μάθημα...αυτά!!! Πολλά έγραψα...!!