Προσοχή! Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τη λειτουργικότητα και τη συνολική εμπειρία σας στον ιστοχώρο μας. Μπορείτε να διαβάσετε τη Πολιτική Απορρήτου εδώ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
ΝΑΙ, ΣΥΜΦΩΝΩ

Κιτ Chloe Desire Πλεκτό Καπάκι και Χεράκι Μπαμπού,με Κορδόνι Catenella 500γρ, Τελικές Διαστάσεις 30Χ25εκ .Επιλέξτε Χρώμα Υλικών!

Chloe Desire Καπάκι Περιμετρική Βάση
47,00
KIT CHLODESIRECROCHA015
Σε Απόθεμα
+
Chloe Desire. Μία Τσάντα πλεγμένη με Βελονάκι. Θα σας παρασύρει, πλέκωντας την!! Η Τελικές Διαστάσεις της Τσάντας είναι περίπου 30εκ Φάρδος και 25εκ ύψος. Το Κιτ Περιλαμβάνει 1 Περιμετρική Βάση Πατος-Πλαινά 65χ11εκ, σχεδιασμένη σωστά, ώστε να μας βγει η φόρμα της τσάντας, 1 Λουράκι Ρυθμιζόμενο Χιαστί, και Νημα 500γρ Κορδόνι Catenella πλέκεται με βελονάκι Νο4. , 1 Στριφτάρι Μεταλλικό Οβάλ Νίκελ 5εκ, 2 Καμάρες με Βιδάκι και 1 Χεράκι Μπαμπού.Αν χρειαστείτε Οδηγίες, παρακαλώ ζητήστε μας. Μπορείτε να βρείτε Υφάσματα Φόδρα εδώ, Φόδρες Υφάσματα. Μπορείτε να δείτε το Video Κατασκεύης εδώ, Video Tutorial Desire Chloe . Οι παραλλαγές από το Video είναι πως θα πλέξουμε το Καπάκι με λιγότερες σειρες που δεν έχουν ανοίγματα και θα αφήσουμε στο πλεκτό μας, μία τρύπα για να μπει το Κούμπωμα Στριφτάρι. Καλή Επιτυχία, handibrand girls!